Aktiviteter

Hos oss er det mye å finne på for store og små.


20160826_205317.jpg

FISKEtur

I området rundt Steinbergdalshytta er det rikt fiske. Vi tar deg med på fisketur på Nyhellervatnet, Vestredalsvatnet og andre fjellvann i området.


Fotosafari

Flora og fauna i Stemmerdalen byr på flotte fotomotiv. På fotosafari får du festet naturopplevelsene på film, og får veiledning i valg av motiv og redigering.

IMG_20180711_180244.jpg

Foto: Jakub Gorajek

Foto: Jakub Gorajek

Nattehimmel, Nordlys og Stjernekikking

Steinbergdalshytta ligger på statsallmenning, langt fra gatebelysning og annen lysforurensning.

Dermed er forholdene ideelle for å observere nattehimmelen. Ved klarvær er melkeveien og de kjente stjernebildene lett synlig, og er vi heldige ser vi nordlys.


TRUGETUR

Skiføre og skiferdigheter kan variere, men mye eller lite snø; det er uansett trugeføre. På Steinbergdalshytta kan du bli med på trugetur, eller leie truger og gå på egenhånd.

Har du aldri prøvd truger før? La oss lære deg!

Trugetur.jpg

tur.jpg

Tur med guide

Er du usikker på veien, eller bare har lyst til å gå sammen med noen, tilbyr vi korte og lange turer med guide i området rundt Steinbergdalshytta.


Overnatte i telt

Hvem drømmer vel ikke om å sove i telt eller under åpen himmel, tenne opp bål og lage mat over flammene? Har du drømmen, men mangler utstyret kan du få prøve deg hos oss. I fjellsiden øst for hytta er det mange fine teltplasser, og her kan du bli med på teltovernatting med enkel matlaging over leirbålet eller primusen.

Foto: Sahin Yesilyaprak

Foto: Sahin Yesilyaprak


Stiløping.JPG

Sti-løping

Lett på foten, og ikke redd for våte sokker? Bli med ut og løpe på stiene rund Steinbergdalshytta.