VI åpnet i Påsken!

Etter mer enn 9 års dvale, og flere måneder med forberedelser og oppussing, hadde vi de første gjestene her i påskeuken. Nå som ferien er slutt, er det bare Solveig på jobb, så Steinbergdalshytta er åpen i helgene og etter avtale. Ring 4628 7352 eller send e-post til post@steinbergdalshytta.no for å bestille overnatting eller servering.

 

OM steinbergdalshytta

Om du leter etter plassen hvor du kan komme som du er, sette deg ned foran peisen og nyte at det ikke finnes TV og bli kjent med nye mennesker, vel da har du funnet en slik plass.

Steinbergdalshytta har en behagelig ro over seg og ligger midt i vakre og populære Aurlandsdalen. Her kan du slappe av foran peisen etter en dag med aktiviteter, nyte en god middag og sovne i gode senger.

Finn oss på kartet Les mer om hyttas historie

 

Mat & Drikke

Smakfull mat og drikke sammen med varm gjestfrihet, er hovedsaken i det vi ønsker å tilby deg som besøker Steinbergdalshytta.  Når vi benker oss rundt langbordet i spisesalen, vil du oppleve at selv om utvalget ikke er enormt, er det nøye gjennomtenkt og varierer etter sesong.  Hjemmelaget rømmegrøt og vafler, samt hjemmebakt brød er likevel alltid på menyen.

Les mer om mat & drikke

 

Aktiviteter

Steinbergdalshytta er et familiested i den forstand at mennesker i alle aldre skal trives her, og som gjest blir du inkludert som medlem i en utvidet familie.  Derfor håper vi at du velger å bli værende her et døgn eller to ekstra og prøve noen av de mange aktivitetene vi tilbyr.  Det være seg fisketur, teltovernatting, stjernekikking, foto-turer eller stell av dyrene på tunet

Les mer om aktiviteter her 
IMG_20181216_115304.jpg

Året rundt

Steinbergdalshytta er åpen året rundt.


Arrangement

IMG_20180901_190129_474.jpg

Få med deg neste arrangement på Steinbergdalshytta


Kommende arrangementer