Mat & Drikke
På Steinbergdalshytta lager vi mat fra bunnen.
På Steinbergdalshytta lager vi mat fra bunnen. Her er det god tilgang på nydelige råvarer både fra øst og vest, vannene i området rundt hytta er fulle av aure, og vi bruker i stor grad disse råvarene når vi lager mat til gjestene våre.
På Steinbergdalshytta har vi et tydelig fokus på bærekraft, som blant annet betyr at vi bestreber oss på å minimere matsvinn.
Det innebærer en konstant bevissthet rundt innkjøp, maksimal utnytting av råvarer og smart bruk av rester. Mat er en verdifull ressurs, og skal behandles som det.
Fersk aure
I fjellvannene rundt hytta er det fult lov å prøve fiskelykken. Nydelig Aure, ferskvannsørret, er å finne på menyen.
Bær & Urter
Rundt Steinbergdalshytta vil du om høsten finne bær som Multe, Tyttebær, Blåbær og Krekling.
Havrekjeks
På frokostbordet vil du alltid finne hjemmebakt havrekjeks. Den er bakt tradisjonelt etter farmors oppskrift.